Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το sms του Νικόλα Παπαδόπουλου στους «Υπουργούς του Τάσσου»‏



Σχόλιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Πολίτη", ο Νικόλας Παπαδόπουλος απέστειλε χθες οργισμένο sms στους «υπουργούς του Τάσσου Παπαδόπουλου». 

Έγραφε επί λέξει ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, και με κεφαλαία γράμματα, ενδεχομένως για να δείξει την οργή του: 

«ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΨΟ, EAN ΟΧΙ ΧΥΔΑΙΟ, ΕΣΕΙΣ, ʼΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥʼ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ... ΝΙΚΟΛΑΣ». 

Οι «υπουργοί του Τάσσου» που παρέστησαν στην συνάντηση με τον Μάριο Καρογιάν και στήριξαν την προσπάθεια συνεργασίας με τον μεγαλύτερο πολέμιο του Τάσσου Παπαδόπουλου, τον Νίκο Αναστασιάδη, ήταν οι Μάκης Κεραυνός, Μάρκος Κυπριανού, Χριστόδουλος Πασιαρδής, Αντώνης Μιχαηλίδης, Φώτης Φωτίου, Χρίστος Ταλιαδώρος, Βασίλης Πάλμας και ο Πολάκης Σαρρής, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ λόγω κωλύματος δεν παρέστη ο Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος, όμως, διαβίβασε ότι συμφωνεί με τον κομματικό προσανατολισμό στις προεδρικές.

Ένα είναι το σίγουρο: Ο Νικόλας συνεχίζει να μιλά καθαρά και να εκφράζει την πραγματική βάση του ΔΗΚΟ που έχει αγανακτήσει με την συμπεριφορά της ηγεσίας του Μάριου Καρογιάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου