Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Απόδειξη για τις μεταλλάξεις του Καρογιάν‏




Σχόλιο
Ορισμένοι άτυπα και στα σιωπηλά προσπάθησαν να διαψεύσουν τα όσα είπε ο Καρογιάν στην συνέντευξη του σε περιοδικό της Πάφου, άλλοι λέγοντας πως ο Καρογιάν δεν είχε δώσει τέτοια συνέντευξη, άλλοι πως δεν είχε πει αυτό το πράγμα και άλλοι πως δεν υπάρχει καν τέτοιο περιοδικό.

Ε λοιπόν, το περιοδικό υπάρχει. Είναι τοπικό της Πάφου και ονομάζεται "
Prestige Pafos". Ο Καρογιάν έδωσε την συνέντευξη στη Λένια Τσαδιώτου, στο τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου 2012. Και για να μην μας αμφισβητούν, τους παραπέμπουμε σε ολόκληρη την συνέντευξη, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε.(http://www.prestigepafos.com/issuujune_july2012.html σσ.68-73)

Διαβάστε την! Αξίζει! Διότι ΟΛΑ όσα λέει μέσα στη συνέντευξη ο Καρογιάν για αρχές και αξίες τα καταστρατηγεί λίγες μόνο βδομάδες μετά συνάπτοντας συμφωνία με τον φανατικότερο υποστηρικτή του ΝΑΙ.

Πως νιώθουν τόσο οι οπαδοί του ΔΗΣΥ, όσο και οι οπαδοί του ΔΗΚΟ για την τιτάνια αυτή υποκρισία των ηγετών τους;

Είναι στο χέρι μας πάντως να μην προκύψει κυβέρνηση συγκροτούμενη από τέτοιους πολιτικούς χαμαιλέοντες.

------------------------------------------------------------------------------------------

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«ΕΡ: Θα υποστηρίζατε υποψήφιο για την προεδρεία του κράτους, ο οποίος φανερά ήταν υπέρ του
ʽναιʼ στο Δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν;
ΑΠ: Οι θέσεις του κόμματός μου ήταν και είναι πάντοτε καθαρές και τη στιγμή που εσύ ζητάς να υπάρχει μια διεκδικητική πολιτική σε ταύτιση με τη βούληση του λαού όπως εκφράστηκε το 2004, άρα το Δηκο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να υποστηρίξει υποψήφιο.»


Και τελικά έκανες αυτό ακριβώς! Στήριξες και στηρίζεις τον μεγαλύτερο, φανατικότερο, ενδοτικότερο και πιο μανιακό υπέρμαχο του ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν!
 

«ΕΡ: Τι μπορεί να μην πάει καλά, ώστε να ναυαγήσει η συνεργασία στον ενδιάμεσο χώρο;
ΑΠ: Ακούστε. Αν πρυτανεύσει το στενό κομματικό συμφέρον ή καθόλα θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες, κι αν δεν υπάρξει ειλικρίνεια στους στόχους και ειλικρινής διάθεση στο να δουλέψουμε όλοι όπως πρέπει και όπως απαιτείται από τις συνθήκες, είναι πολύ εύκολο για κάποιον να καταστρέψει κάτι και είναι πολύ δύσκολο γι αυτούς που θέλουν να χτίσουν και να δημιουργήσουν.
»

Ποιου οι προσωπικές φιλοδοξίες πρυτάνευσαν τελικά κύριε Καρογιάν;;;

«ΕΡ: Ενδεχόμενη συνεργασία με το Ακελ, θα αφορά στην ήδη υπάρχουσα κοινή διακήρυξη ή θα γίνουν προσθήκες και αφαιρέσεις;
ΑΠ: Εμείς έχουμε κάνει τη διακήρυξή μας, απ εκεί και πέρα έχουμε πει ότι είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Δηλαδή συγγνώμη, φτάσαμε στο σημείο της Ελλάδας, όπου πολιτικά κόμματα δεν συναντιούνται μεταξύ τους, την ίδια ώρα που η χρεοκοπία είναι εκεί και η κρίση μεγαλώνει ώρα με την ώρα. Εκεί φτάσαμε;»


Τόσο «σταθερός» ο κύριος Καρογιάν που ενώ διαβουλευόταν με τον ενδιάμεσο χώρο είχε ανοιχτές τις πόρτες και με το ΑΚΕΛ!!! Και λίγες βδομάδες μετά κλείνει συμφωνία με τον Αναστασιάδη! Έπαιζε δηλαδή ταυτόχρονα με όλους ο άνθρωπος των αρχών, των αξιών και των παρακαταθηκών του Τάσσου!

Διάβάστε την συγκεκριμένη συνέντευξη στο πιο κάτω σύνδεσμο στις σελίδες 68-73.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου