Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Διαπλοκή ΑΚΕΛ-τραπεζών και ο λαός


Σχόλιο
Οι διαγραφές χρεών εκατομμυρίων και η εμπλοκή του ονόματος του Βάσου Σιαρλή απέδειξε περίτρανα πως η ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι βαθιά διαπλεκόμενη με το τpαπεζικό σύστημα και τους υπαλλήλους του. 

Ως πότε θα κοροιδεύουν τον απλό, αριστερό ψηφοφόρο που υποφέρει σήμερα από την οικονομική κρίση, τα χρέη και την ανεργία που μαστίζει τον τόπο;

-------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

Απάντηση στις δηλώσεις Λουκαίδη για τις επιλεκτικές διαγραφές χρεών και τις σχέσεις διαπλοκής

Ποιος υποψήφιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, δεν θα το αποφασίσει ο κ. Λουκαΐδης. Θα το αποφασίσουν οι πολίτες στις 17 Φεβρουαρίου και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Καλούμε τον κ. Λουκαΐδη να κάνει υπομονή. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση για τις χαριστικές διαγραφές εκατομμυρίων, τις σχέσεις διαπλοκής με τραπεζίτες, τους δεκάδες χιλιάδες ανέργους, τις περικοπές μισθών, τα επαχθή φορολογικά μέτρα, την Τρόικα και το Μνημόνιο. 

Όσον αφορά τη δήθεν επίθεση, προφανώς ο κ. Λουκαΐδης αναφέρονταν σε ανακοίνωση του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη, εκτός και αν διαφωνεί με όσα δήλωσε ο κ. Άντρος Κυπριανού στις 10 Σεπτεμβρίου. Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα άλλο, από το να συμφωνήσουμε με τον κ. Κυπριανού, ότι: «Όλα τα ζητήματα που αφορούν στις συναλλαγές της Τράπεζας Κύπρου και όλων των τραπεζών να διερευνηθούν μέχρι τέλους για να φανεί ξεκάθαρα ποιοι βαρύνονται με ενέργειες που ζήμιωσαν τον κυπριακό λαό».

Ευκαιρίας δοθείσης, ξαναρωτούμε επί του συγκεκριμένου:

- Πότε μια τράπεζα διέγραψε χρέος ανέργου ή οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθημερινής διαβίωσης, όπως διέγραψε τα χρέη εκατομμυρίων εταιρειών;

· Προκύπτουν σχέσεις διαπλοκής κομματικών στελεχών με τραπεζίτες; Ναι ή όχι;

· Ποιος άλλος εκτός από το φορολογούμενο πολίτη, θα πληρώσει τις χαριστικές διαγραφές χρεών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου