Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση Ανδρέα Αποστόλου στον Α. Ζορλή της Πρωτοπορίας (φοιτητικής παράταξης του ΔΗΣΥ)



Υγιής νεολαία Vs κομματικός στρατός

Απάντηση στο άρθρο του κ. Α. Ζορλή, τέως Πρόεδρου της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας Θεσσαλονίκης, που δημοσιεύτηκε στις 20/9/2012 με τίτλο «Το διπλό ταμπλό και το δίλημμα του Γιώργου Λιλλήκα».

Όταν η πολιτική καταντά τρόπος επίτευξης προσωπικών φιλοδοξιών και επαγγελματικής αποκατάστασης, τότε αυτός που την ασκεί ή τουλάχιστον προσπαθεί να την ασκήσει δεν κάνει μόνο ζημιά στον εαυτό του, υποβαθμίζοντάς τον και εξευτελίζοντάς τον ακούσια, αλλά, κυρίως κάνει ζημιά στον τόπο του· και σε αυτό θα ήθελα να σταθώ, αφού, πλέον έχετε ξεπέσει σε επίπεδα που δεν μπορεί να αποτελέσει απάντηση απλά η σιωπή.

Δεν είμαι άνθρωπος που δέχεται προσβολές, ούτε για το άτομό μου, ούτε για τους φίλους, συναγωνιστές ή συνοδοιπόρους μου. Πολύ απλά, γιατί, τους επιλέγω με κριτήρια που για ’μένα αποτελούν κόκκινες γραμμές αδιαπέραστες. Τον πατριωτισμό και την ανθρωπιά. Όταν μιλώ για πατριωτισμό εννοώ το αυτονόητο. Τον αγώνα για επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Την κατάργηση των τετελεσμένων της εισβολής , την αποχώρηση των εποίκων, την επικράτηση του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου και της δημοκρατίας στο νησί μας.


Την εκ περιτροπής προεδρία την αποδέχτηκε ο κ. Αναστασιάδης. Αμφισβητήστε με. Την παραμονή των εποίκων την αποδέχτηκε ο κ. Αναστασιάδης. Αμφισβητήστε με. Την κατάργηση και τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας την αποδέχτηκε ο κ. Αναστασιάδης. Αμφισβητήστε με. …και όταν δεν κατάφερε να την διαλύσει την κατήγγειλε, γιατί, κάποιος του χάλασε τα σχέδια! Κατήγγειλε τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι στάθηκε όρθιος και περήφανος. Δεν κατήγγειλε μόνο τον τόπο του, αλλά και την δημοκρατία που εκπροσωπεί εκείνη η τεράστια πλειοψηφία του λαού μας. Πρώτο τραπέζι πίστα στις διασκέψεις του είναι ή δεν είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για την τραγωδία στο Μαρί; Αυτός είναι ο υποψήφιός σας. Αμφισβητήστε με.

Ο δικός μας αγώνας δεν στηρίζεται στην λογική του παλαιοκομματισμού που μας καθιστά στρατιωτάκια και ευνούχους των κομματαρχών. Ο αγώνας μας στηρίζετε στην εντιμότητα, το ήθος και την ανθρωπιά. Την περηφάνια του να μην δεχόμαστε παχουλούς μισθούς για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, γιατί, πολύ απλά εργαζόμαστε για τον τόπο μας και η ανταμοιβή μας είναι η καθαρή μας συνείδηση· ενώ εσείς εργάζεστε σε μια επιχείρηση, ένα κόμμα. Πληρώνεστε και κάνετε την δουλειά σας. Αποδεκτό. Έχετε κάθε δικαίωμα… αλλά ρε μάγκες… με το μαλακό και σιωπηλά. Δεν έχετε δικαίωμα να σηκώνετε κεφάλι.

Περήφανα και με το κεφάλι ψηλά,

Ανδρέας Α. Αποστόλου

Συντονιστής Πρωτοβουλίας Νέων 'για το μέλλον μας'

[δημοσιεύθηκε στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ 24/09/2012]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου