Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"Πατρίδα" για τους Τούρκους είναι αυτή που εποικίζουν




Σχόλιο
Ο τρόπος που ορίζουν ανέκαθεν οι Τούρκοι την "πατρίδα" είναι η κατάκτηση και ο εποικισμός, σε αντίθεση με τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους γενικά που θεωρούν πως "πατρίδα" είναι τα χώματα των προγόνων σου. Αυτά που λέει ο Έρογλου τα έχουν πει πολλοί Τούρκοι πολιτικοί και διανοούμενοι μέχρι σήμερα. (http://www.sigmalive.com/news/politics/522007) 



Αποδοχή εποίκων και διζωνικότητας (όπως με το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν, όπως με τους 50000 χιλιάδες εποίκους), αποδοχή «τουρκικού συνιστώντος κρατιδίου», δημογραφική
αποψίλωση του ελληνικού στοιχείου σημαίνει ΠΛΗΡΗ τουρκοποίηση. 

Αναστασιάδης-Χριστόφιας τα δίνουν όλα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτές τις προκλητικές δηλώσεις και τοποθετήσεις έφεραν 38 χρόνια ατέρμονων συνομιλιών και ατέλειωτων υποχωρήσεων. Τι σημαίνουν αυτές οι δηλώσεις του Έρογλου; Πως οι καφέδες του με τον Χριστόφια και τα προσωπικά δείπνα του με τον Αναστασιάδης ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Το αντίθετο: Καταγγελίες Τουρκοκυπρίων στην ΕΕ: 380 χιλιάδες έποικοι στα κατεχόμενα!

Χρειαζόμαστε ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ επειγόντως! Για να προλάβουμε την πλήρη και οριστική τουρκοποίηση. 


-------------------------------------------------------------------------------------------

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ:




-------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΕΙΔΗΣΗ: 

Έρογλου: "Τα εδάφη της Κύπρου φέρουν τουρκική σφραγίδα"
 

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Ντερβίς Έρογλου, κατά τη διάρκεια Φεστιβάλ Χαρουπιού στην κατεχόμενη
  Ακανθού . Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, σε ομιλία του αναφέρθηκε στους αδελφικούς δεσμούς Τουρκίας-ψευδοκράτους.

Όπως είπε «η Τουρκία είναι η μητέρα μας πατρίδα. Οι πολίτες της είναι αδέλφια μας και εμείς έχουμε καταγωγή από την Τουρκία η οποία στο παρελθόν μας έστειλε στο νησί όπως ακριβώς συνέβη και το 1975 όταν, κατόπιν συμφωνίας με την Τουρκία, ήλθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ακανθού τα αδέλφια μας. Άρα, εδώ είναι τουρκική πατρίδα», ανέφερε.
Ισχυρίστηκε ότι οι Τ/κ ουδέποτε απαρνήθηκαν τον τουρκισμό τους, ότι τα εδάφη της Κύπρου φέρουν τουρκική σφραγίδα  και ότι στα εδάφη αυτά, και με την στήριξη της Τουρκίας, ιδρύθηκε ένα άλλο τουρκικό κράτος, κατά την έκφρασή του.
Αναφέρθηκε στο Κυπριακό και είπε ότι η λύση του δεν εξαρτάται από τους Τ/κ, καθότι αυτοί έχουν αποδείξει ότι την επιδιώκουν και κάλεσε την ε/κ πλευρά να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, την  θέση της.

1 σχόλιο: