Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το SigmaLive δικαίωσε την Πρωτοβουλία Νέων - Στο κενό οι κατηγορίες "Πολίτη"-Αναστασιάδη‏



Σχόλιο
Το SigmaLive επανήλθε (δικαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις της Πρωτοβουλίας Νέων) και αποκαλύπτει πως τα δίδακτρα των Τουρκοκυπρίων σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια είναι δωρεάν. 

Το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη στο Διαδίκτυο και η εφημερίδα "Πολίτης" (τις υποχωρητικές θέσεις της οποίας γνωρίζουμε πολύ καλά) δεν τοποθετήθηκαν επί του συγκεκριμένου θέματος! Δηλαδή φαίνεται πως δεν διαφωνούν με τα επιδόματα που λαμβάνουν προνομιακά οι Τουρκοκύπριοι (οι οποίοι σε αντίθεση με Ελληνοκύπριους, Αρμένιους, Μαρώνιτες, Λατίνους φαίνεται πως έχουν μόνο δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις). Ούτε το επιτελείο Αναστασιάδη, ούτε ο "Πολίτης" δεν σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα. Ίσως είναι με κάτι τέτοιες πράξεις που ο γιος του Ραούφ Ντενκτάς, ο Σερντάρ, προτιμά (όπως είπε σε συνέντευξη στον Πολίτη!) να εκλεγεί ο Αναστασιάδης...!

Ο "Πολίτης" και οι άνθρωποι του Αναστασιάδη εκμεταλλεύονται στυγνά τα αισθήματα των θρησκευτικών μειονοτήτων και προσπαθούν να τους φέρουν σε σύγκρουση με τους Ελληνοκύπριους συμπατριώτες τους. Δεν θα τους περάσει. 

Ρωτούμε: Γιατί ούτε η εφημερίδα Πολίτης, ούτε οι άνθρωποι του Αναστασιάδη, δεν τοποθετούνται επί της ουσίας για τα υπέρμετρα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου