Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Θα απολογηθεί ο Πολίτης για την διχόνοια και τον ρατσισμό που έσπειρε;;‏




Σχόλιο
Η εφημερίδα Πολίτης (σκόπιμα;;) παρερμήνευσε ένα δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας Νέων "Για το Μέλλον Μας", προσπαθώντας να την παρουσιάσει περίπου ως ..."ρατσιστική" (!) διότι έκανε αναφορά στα υπερπρονόμια που απολαμβάνουν οι Τουρκοκύπριοι κάτοικοι των κατεχομένων στις ελεύθερες περιοχές. Και ο ποιο "έξυπνος" τρόπος που βρήκε είναι παρερμηνεύοντας μια αναφορά στην ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας ως "ρατσιστική" διότι αναφερόταν σε "ξένους", βγάζοντας αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι λέγοντας "ξένους" η Πρωτοβουλία εννοούσε τους Αρμένιους, Μαρωνίτες και Λατίνους συμπατριώτες μας. Ουδέν αναληθέστερο. 

Με τους
 Αρμένιους, τους Μαρωνίτες και τους Λατίνους οι Ελληνοκύπριοι ζούν για χρόνια σε αρμονία και ευημερία, έχουν δε όλοι μαζί υποφέρει τα πάνδεινα από τον Τούρκο κατακτητή. 

Προσβολή στην ιστορία των Αρμενίων και των άλλων μειονοτήτων είναι οι πράξεις αυτής της κυβέρνησης, η οποία μέχρι και πρόσφατα άλλαξε τα βιβλία της Γεωγραφίας διαγράφοντας την Γενοκτονία των Αρμενίων για να μην κακοφανίσει τους Τούρκους. Πράξη της κυβέρνησης Χριστόφια για την οποία ούτε ο πολύς Νίκος Αναστασιάδης, ούτε βέβαια η νεολαία του, ΝΕΔΗΣΥ (που σήμερα προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει πάνω στην διαστρέβλωση του Πολίτη) δεν είπαν τίποτα!  (Διαβάστε εδώ: Ανθελληνικό και αντιαρμενικό το νέο βιβλίο Γεωγραφίας της βʼ Γυμνασίου)

Υπενθυμίζουμε πως όταν οι νεολαίες ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σιωπούσαν, σε ανύποπτο χρόνο, η Πρωτοβουλία Νέων έβγαλε ανακοίνωση για το βιβλίο Γεωγραφίας που προσβάλλει Ελληνοκύπριους και Αρμένιους (εδώ η ανακοίνωση: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=379630222120118&set=a.361165307299943.82718.344984212251386&type=1)

Θα απολογηθεί ο Πολίτης για την διχόνοια και τον ρατσισμό που έσπειρε;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου