Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι αντιφάσεις της ηγεσίας του ΑΚΕΛ χωρούν σε μια σελίδα‏



Σχόλιο
Η ηγεσία του ΑΚΕΛ με την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά προσβάλλει την νοημοσύνη του κυπριακού λαού γενικότερα, και του κόσμου του ΑΚΕΛ ειδικότερα.

Οι αντιφάσεις της ηγεσίας του ΑΚΕΛ χωρούν σε μια σελίδα. Από την σελίδα 3 της εφημερίδας Χαραυγής της 19ης Ιουνίου 2012 βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:

1. Τη μέρα που εγκρίνεται η υποψηφιότητα Μαλά, κάτω από την ίδια είδηση ο Δημήτρης Χριστόφιας, λέει πως είναι έτοιμος να ξαναβάλει υποψηφιότητα! Τόσο σοβαρά παίρνει την υποψηφιότητα Μαλά η ηγεσία του ΑΚΕΛ!!

2. Στην συνέντευξή του στην τουρκική Μιλιγιέτ, ο Χριστόφιας αναφέρεται σε «δύο λαούς». Δήλωση που ανατρέπει την φιλοσοφία του ΑΚΕΛ για «ένα λαό» στην Κύπρο!!

3. Είπε πως υπάρχει «ταύτιση απόψεων και με τους κ.κ. Ταλάτ και Έρογλου σχετικά με το πώς θα μοιραστεί ο πλούτος αυτός. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα διότι μετά γίνομαι στόχος. Από την αξιολόγηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων θα επωφεληθεί και η Τουρκία. Από τη λύση θα βγει κερδισμένη και η Τουρκία...». Αυτή η δήλωση δεν αντικατοπτρίζει και τις επικίνδυνες θέσεις του Αναστασιάδη και της Πραξούλας (στο κόμμα της οποίας ανήκει και ο Μαλάς);

Η μόνη επιλογή για ασφαλή διαχείριση του φυσικού αερίου,
με απτές προτάσεις αξιοποίησής του για ανάπτυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας μακριά από τις δαγκάνες της Τουρκίας, είναι ο Γιώργος Λιλλήκας.

Είναι εξ άλλου ο μόνος που δεν βαρύνεται με τέτοιες δηλώσεις. Ο Σταύρος Μαλάς σέρνει μαζί του την κληρονομιά αυτή του Χριστόφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου