Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Νέοι από αριστερά μέχρι δεξιά υπέρ του Λιλλήκα - Πανικοβλήθηκαν στην ηγεσία του ΑΚΕΛ!‏



Σχόλιο
Πανικοβλήθηκαν στην ηγεσία του ΑΚΕΛ και διέταξαν φαίνεται την Προοδευτική να καταδικάσει και να δαιμονοποιήσει το πρώην στέλεχος της Ανδρέα Περατικό. 

Η ανακοίνωση τους βρίθει από αντιφάσεις. Από την μια μας λένε το πρωτάκουστο πως «στα ψηφοδέλτια της Προοδευτικής συμμετέχουν φοιτητές που δεν ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς, αλλά εκτιμούν το έργο και τη δράση της παράταξης μας», και από την άλλη δαιμονοποιούν τον Ανδρέα Περατικό διότι αποφάσισε να σπάσει τα κομματικά στεγανά και να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα!!

Και δεν μένει μόνο εκεί. Το επίπεδο τους πέφτει και άλλο! Με γραμμή που ορίζεται, φαίνεται, απευθείας από την Εζεκία Παπαϊωάννου συνεχίζει το ταμπέλωμα και τον στιγματισμό νέων ανθρώπων, βαφτίζοντας τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Νέων Ανδρέα Αποστόλου «ακροδεξιό»!! 

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Η δαιμονοποίηση, ο στιγματισμός, η μισαλλοδοξία και οι φασιστικές και οι σταλινικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν. Η Κύπρος έχει άλυτο το Κυπριακό και η οικονομική κρίση στραγγαλίζει νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε επί Χριστόφια, ο οποίος κάλεσε την Τρόικα μάλιστα να έρθει, εξαθλιώνει μέρα με την ημέρα τις πλατιές μάζες τους λαού, τους μικρομεσαίους, τους εργάτες, τους αγρότες, τους ανέργους, και κυρίως τους νέους. 

Οι γεμάτες μισαλλοδοξία ανακοινώσεις και οι ταμπέλες του «ακροδεξιού» και του «αποστάτη» όχι μόνο δεν πείθουν κανένα, αλλά έχουν κουράσει. Γι' αυτό άλλωστε γινόμαστε μάρτυρες αυτής της όμορφης εικόνας, νέοι επιστήμονες από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους να συσπειρώνονται γύρω από την ανεξάρτητη υποψηφιότητα των πολιτών. 

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που τολμούν, όχι σε αυτούς που συμβιβάζονται με την εξουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου