Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πάμε για «Μνημονιακή Πλατφόρμα» ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ για να βγει ο Αναστασιάδης;‏



Σχόλιο
Ο Άντρος Κυπριανού συνεχάρη τις προάλλες τον Νίκο Αναστασιάδη:

«Θέλω με αυτό τον τρόπο να χαιρετίσω τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο κ. Αναστασιάδης η ώρα 12 στην δημοσιογραφική του διάσκεψη. Θεωρώ ότι ήταν μια υπεύθυνη συμπεριφορά από την πλευρά του κ. Αναστασιάδη.»

Πριν λίγες μέρες ο Αβέρωφ Νεοφύτου
χαρακτήρισε το Μνημόνιο του Χριστόφια «θετική εξέλιξη» και γιʼ αυτό «να κάνουμε τα μανίκια πάνω».

Μα δεν είναι τρελό; Όταν θέλουν να διχάσουν τον λαό για ποσοστά και ψήφους, θυμούνται τους «φασίστες» και τους «κουμμουνιστές».

Σε ό,τι όμως θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της πατρίδας, πάντα βρίσκουν τρόπο να συμφωνούν. Είτε αυτό ονομάζεται Διζωνική, είτε ονομάζεται Μνημόνιο.

Φαίνεται πως η ηγεσία του ΑΚΕΛ το πήρε απόφαση πως ο Μαλάς δεν βγαίνει με τίποτα, γι
ʼ αυτό ξεκινούν από τώρα να στήσουν μνημονιακή πλατφόρμα με τον Αναστασιάδη, για να πείσουν όσο περισσότερους ΑΚΕΛικούς είναι δυνατόν πως το Μνημόνιο ήταν και είναι «αναγκαιότητα», άρα να ψηφίσουν τον μόνο μνημονιακό που βγαίνει, τον Αναστασιάδη.

Οι συντονισμένες επιθέσεις από εκφραστικά όργανα και παρατάξεις του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ (Χαραυγή, Γνώμη, Πρωτοπορία κλπ) κατά νέων επιστημόνων που στελεχώνουν το Επιτελείο Λιλλήκα, και μάλιστα την ίδια μέρα που ο Χριστόφιας αποδεχόταν το Μνημόνιο, δημιουργούν υποψίες πως απώτερος σκοπός είναι να δαιμονοποιηθεί ο Λιλλήκας.
 

Προσοχή διότι ζούμε ιστορικές στιγμές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου