Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος είναι τελικά ο (πάντα διορισμένος ποτέ εκλελεγμένος) Αντώνης Πασχαλίδης που μιλά ως αντηχείο του ΔΗΣΥ;‏



Σχόλιο
Ο Αντώνης Πασχαλίδης είναι περίπτωση ανθρώπου που αξίζει δεις την πορεία του. Για όσους δεν γνωρίζουν να την πούμε εν συντομία, όπως μαρτυρεί ένα μέλος του ΔΗΚΟ. 

Ξεκίνησε ως οπαδός της Ένωσης Κέντρου και εντάχθηκε στο ΔΗΚΟ το 1991. 

Όταν το 1998 ο Αλέξης Γαλανός έβαλε ανεξάρτητος υποψήφιος τον ακολούθησε. 

Όταν ακολούθως ο Αλέξης Γαλανός έκανε κόμμα εντάχθηκε σε αυτό στην ηγετική πυραμίδα. 

Όταν το κόμμα δεν πήγαινε καλά ο Γαλανός του το παρέδωσε. 

Πρίν τις προεδρικές του 2008 ο κύριος Πασχαλίδης πήρε ένα ταξί έβαλε μέσα τους οπαδούς του κόμματος του και εντάχθηκε στο ΔΗΚΟ παίρνοντας μια θέση στο Εκτελεστικό Γραφείο, χωρίς εκλογές φυσικά. 

Στο καταρτισμό του υπουργικού συμβουλίου του ο Δημήτρης Χριστόφιας κρατούσε μια λίστα που του δόθηκε από τον Μάριο Καρογιάν. Στη λίστα αυτή στη θέση του Υπουργού Εμπορίου υπήρχε το όνομα του μοναδικού στη Κύπρο που κάνει για αυτή την δουλειά, Φώτη Φωτίου. Ο Φώτης Φωτίου εκείνη την δεδομένη στιγμή έπαιζε και με τις δύο ομάδες του ΔΗΚΟ, νόμιζαν και οι δύο ότι ήταν δικός τους, ο Πρόεδρος Χριστόφιας για άλλους λόγους δεν τον έκανε υπουργό, έτσι βρέθηκε ο Πασχαλίδης υπουργός, ικανοποιούσε και αυτός τις δύο ομάδες του ΔΗΚΟ με ένα διαφορετικό τρόπο, με άλλα λόγια κοντά στην βασιλιτζιά ποτίζεται τζιαί η γλάστα.

Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης Πασχαλίδης (ο πάντα διορισμένος ποτέ εκλελεγμένος) έγινε υπουργός και κάνει σήμερα βαρυσήμαντες δηλώσεις, προσβλητικές για την ίδια την ιστορία του ΔΗΚΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου