Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επίσημη διάψευση: Η δυναμική των Πολιτών δεν ανακόπτεται με κανένα Δρουσιώτη!‏


Σχόλιο
Δεν είναι η πρώτη φορά, και ούτε βέβαια θα είναι η τελευταία που ο "Πολίτης" και ο Αναστασιάδης θα απολογηθούν ενώπιον δικαστηρίου στον Γιώργο Λιλλήκα για τα ψέματά τους. 

Η δυναμική των Πολιτών δεν ανακόπτεται με κανένα Δρουσιώτη!

Κοινοποιούμε με την σειρά μας την επίσημη απάντηση του επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα που ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τα όσα γράφει η εφημερίδα Πολίτης, την φυλλάδα αυτή που ο Αρχιεπίσκοπος κάποτε χαρακτήρισε «ελληνόφωνη τουρκική εφημερίδα». 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

Τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πολίτης» είναι αβάσιμα, ατεκμηρίωτα και ψευδή. Πρόκειται για λιβελλογραφήματα και λάσπη της εφημερίδας «Πολίτης» που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν την πρωτοφανή δυναμική της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα. Τα δημοσιεύματα του «Πολίτη» πηγάζουν από την ανησυχία τους ότι ο Γιώργος Λιλλήκας θα περάσει στο δεύτερο γύρο και θα κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη.

Η εφημερίδα «Πολίτης» έχει απολογηθεί μέχρι σήμερα τρεις φορές ενώπιον του Δικαστηρίου για παρόμοια λιβελλογραφήματα εναντίον του κ. Λιλλήκα. Είναι γνωστή η τακτική της εφημερίδας «Πολίτης» να καταφεύγει σε λάσπη κατά του Γιώργου Λιλλήκα όποτε πλησιάζουν εκλογές. Την ίδια τακτική ακολούθησε η εφημερίδα «Πολίτης» το 2001, όταν ο κ. Λιλλήκας ήταν υποψήφιος βουλευτής. Σε όλες τις περιπτώσεις η εφημερίδα Πολίτης απολογήθηκε και ο Γιώργος Λιλλήκας δικαιώθηκε.

Για τα τελευταία λιβελλογραφήματα έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στους νομικούς σύμβουλους του κ. Λιλλήκα να κινηθούν νομικά εναντίον του «Πολίτη». Εμείς εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή τη φορά θα δικαιωθεί ο κ. Λιλλήκας, αλλά πάνω από όλα έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Δείτε τις δημόσιες απολογίες του «Πολίτη» για τα προηγούμενα λιβελλογραφήματα:



Δείτε τη δημόσια απολογία του κ. Αναστασιάδη για την λάσπη που εξαπέλυε εναντίον του Γιώργου Λιλλήκα κατά της προεκλογική εκστρατεία του 2008:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου